Raspisan Konkurs za upis na I i II ciklus Odsjeka za kulturalne studije (drugi upisni rok)

Kulturalni studij Obrazovanje

Poštovane maturantice i maturanti,

danas, 31. avgusta 2020. godine, je objavljen Konkurs za upis u prvu godinu I i II ciklusa studija na Univerzitetu u Zenici (https://unze.ba/svi-konkursi/). Konkurs za prijave studenata u I ciklus ostaje otvoren od 31. avgusta do 18. septembra 2020. godine.

Konkursom su utvrđene upisne kvote (drugi upisni rok) i za I ciklus na Odsjeku za kulturalne studije za akademsku 2020/2021. godinu:

  • 7 redovnih studenata
  • 10 samofinansirajućih studenata
  •  9  vanrednih studenata

Konkurs za upis studenata u prvu godinu II (drugog) ciklusa studija na Univerzitetu u Zenici (Magistarski studij) u akademskoj 2020/2021. godini traje od 31.avgusta  do 25. septembra 2020.godine. Konkursom su, takođe, utvrđene upisne kvote i za II ciklus na Odsjeku za kulturalne studije za akademsku 2020/2021. godinu:

  • Smjer: Kulturologija – kulturni i medijski menadžment 15 samofinansirajućih studenata
  • Smjer: Kulturologija –  kulturni turizam 10 samofinansirajućih studenata
  • Smjer: Kulturologija –  i kulturna baština 10 samofinansirajućih studenata

Pozivamo maturantice i maturante, kandidatkinje i kandidate da se prijave na Konkurs i to elektronskim putem na online adresi: https://unze.ba/upis ili lično na adresi Filozofskog fakulteta (Zmaja od Bosne 56, 72000 Zenica). Ako imate pitanja ili nedoumica oko upisa javite nam se na mail kulturalne.studije@ff.unze.ba i prijavite se na online konsultacije koje će se održati u četvrtak 3. septembra u 12h!

O toku i sadržini Konkursa ćemo Vas redovno informirati na portalu ZDKultura.ba (https://zdkultura.ba/).

Odsjek za kulturalne studije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *